First things first….

…wat in mijn geval vaak betekent dat veel mooie ideeen in schoonheid sterven. Dus, wat las ik laatst: The Cult of Done Manifesto. Briljant! Op A3 hangt het nu op ooghoogte bij m’n werkplek thuis. Dus wordt deze blog perfect? Ik dacht het niet, 🙂 maar het is er dan eindelijk!!

Ehh, voor wat de foto’s betreft: No, I won’t laugh at perfection! Want daar moet het over gaan. Niet zo zeer over de nagestreefde perfectie maar meer om stijl, compositie en drama.

Ik zal proberen om eens per week een foto ter discussie te stellen. Een waarvan ik denk “dat het zo zou moeten zijn”. M’n nek uitsteken dus. Om beter te worden. En, ach, wellicht schiet me nog eens wat te binnen wat ik hier kwijt kan.

So, leave a reply! En, ja, ik zal ze reviewen op relevantie voordat ze gepubliceerd worden. Chatten doen we op andere sites.. 😉 Wil je op een andere manier met me in contact treden, stuur me een mailtje!

Moi!

Alex@AlexBoerema.nl

1 gedachte over “First things first….”

 1. Beste Alex,
  Het ziet er gelikt uit!
  Als ik jou was had ik geen Engelse teksten gebruikt.
  Prachtige foto’s.
  Ga zo door.
  Vr. groet Marian

Reacties zijn gesloten.